Palvelun käyttöehdot

Palvelun käyttöehdot


Ilmoitus koskien alaikäisiä

Sivustolle rekisteröityminen ja palvelun käyttö on sallittu ainoastaan 18 vuotta täyttäneille. Jos siis olet alaikäinen, ethän lähetä tietojasi meille. Ylläpito voi poistaa oman harkintansa mukaan alaikäisiltä vaikuttavien käyttäjien profiilit ilman ennakkovaroitusta.

1. Palvelu

1.1 Voit käyttää palvelua vasta rekisteröitymisen jälkeen. Rekisteröityminen on ilmaista. Tällöin teet kanssamme maksuttomaan palveluun perustuvan sopimuksen. Nämä yleiset määräykset ja ehdot koskevat sopimustasi.

1.2 Jäsentilisi on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Et saa antaa muiden käyttää jäsenyyttäsi tai tiliäsi verkkosivustolla. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla ei myöskään ole lupaa antaa tai välittää sisäänkirjautumistietojasi kenellekään ulkopuoliselle. Tarjoamme palveluamme vain henkilökohtaisiin tarkoituksiin. Rekisteröitymällä sitoudut käyttämään palvelua ainoastaan henkilökohtaisiin tarkoituksiin. Palvelun käyttäminen kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty. Mainostajat ja spämmääjät poistetaan palvelusta ilman ennakkovaroitusta.

2. Rekisteröityminen ja palvelun käyttö

2.1 Rekisteröitymällä hyväksyt yleiset määräykset ja ehdot sekä takaat, että olet vähintään 18 vuotta vanha.

2.2 Mobiililaitteiden kautta käytettävät palvelut saattavat olla rajoitettuja riippuen mobiililaitteesi selaimen liitännäisistä ja ominaisuuksista, eivätkä kaikki ominaisuudet välttämättä ole käytettävissä.

2.4 Sinun on annettava itsestäsi totuudenmukaiset tiedot rekisteröityessäsi palveluun (ikä, sukupuoli).

2.5 Pidätämme oikeuden estää pääsysi palveluun, mikäli käytät palvelua Suomen lakien vastaisesti tai tavalla, joka on vastoin tällä sivulla kuvattuja ehtoja.


Copyright © Villideitti.com | Seuranhaku rohkeille.